Kas
2
2011

Windows Phone 7.5 – Mango Uygulamaları Geliştirmek (Ücretsiz Webiner)

Microsoft ve Kodcu.com işbirliği ile ücretsiz webiner serisinin ilkini 16 Kasım Perşembe günü başlıyoruz.

Katılmak için : : https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032498789&Culture=TR-TR

Tarih ve saat : 16 Kasım Çarşamba saat 20.00 ile 21.00 arası

Sunan :  Ekin Özçiçekçiler, Microsoft MVP

Windows Phone Uygulamaları Geliştirmek

Mobil savaş giderek kızışıyor ve Windows Phone 7.5 sürümü ile yerini sağlamlaştırıyor! Yepyeni özellikleriyle Microsoft yeni mobil cihaz işletim sistemi ve platformu Windows Phone, güçlü uygulama ve oyun geliştirme desteğiyle karşımıza çıkıyor. Artık Silverlight ile uygulamaları geliştirebilecek, XNA ile oyun yazabileceksiniz! Bu web seminerinde Windows Phone uygulamalarının geliştirilmesine bir giriş yapılacak, Silverlight for Windows Phone’ un genel yapısından bahsedilecek ve etkinlik sonunda örnek bir uygulama geliştirilecektir.

Ekin Özçiçekçiler

Ekin Özçiçekçiler, 2002 yılından beri .Net teknolojileri üzerine birçok orta ve büyük ölçekli projede yer almış, proje geliştirme danışmanlığı yapmıştır ve ayrıca 2003 yılından beri Türkiye’nin önce gelen eğitim akademilerinde (CTEC) Bireysel ve Kurumsal yazılım (Mobil,Windows,Web, Dağıtık Uygulama Geliştirme, Yazılım Mimarisi, Proje Analizi v.b.) eğitimleri vermektedir. Bunun dışında Ekin Özçiçekçiler bu zaman içerisinde pek çok üniversite ve lise’ de .Net teknolojileri, Mobil Programlama ve Yazılımda Kariyer konularında seminerler düzenlemiştir. Seminerlerine binlerce öğrenci dinleyici olarak katılmıştır. Halen Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen birçok etkinlikte etkin olarak (Konuşmacı, Eğitimci) görev almakta ve yine Microsoft Türkiye bünyesinde teknoloji etkinlikler düzenlemektedir. Kişisel blogu http://ekin.ozcicekciler.com üzerinden deneyimlerini paylaşan Özçiçekçiler 2003 yılından beri Microsoft Certified Trainer sertifikasına sahiptir. Bunun dışında MCP, MCAD.NET, MCSD.NET, MCTS (.Net, SQL Server, Web, Windows) , MCPD Enterprise Applications sertifikalarına sahiptir.

2008 , 2009, 2010 ve 2011 yıllarında ise üst üste Microsoft tarafından Dünya’da ve Türkiye’de sayılı kişiye verilen Device Application Development (Mobil Cihaz Uygulamaları Geliştirme) kategorisinde Microsoft MVP (Most Valuable Professional) ödülüne layık görülmüştür. Halen kurucu ortağı olduğu eva Teknoloji’ de Proje Yöneticisi görevini sürdürmektedir.

Yorum yapabilirsiniz..

En son haber ve ücretsiz eğitimlere ulaşmak için üye olabilirsiniz